Contactpersonen 2017-2018

Geschreven door Joeri Bosch op . Gepost in Algemeen

Hieronder vind u een lijst met contactpersonen die u kunt benaderen voor uw specifieke vraag. Staat uw contactpersoon er niet bij kunt u altijd een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De secretaris zorgt er dan voor dat uw vraag op de goede plek terecht komt.

Het algemene adres waar we bereikbaar zijn is:

Clubhuis "d'n Aanval"

Rapportstraat 70

5504 BR VELDHOVEN

tel: 040-2537692 

HET BESTUUR      
Voorzitter Joeri Bosch Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Secretaris Hanneke van der Heijden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Penningmeester Rob van der Meulen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Technische commissie (TC) Sander Kater Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Facilitaire zaken René du Floo Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
       
OVERIGE CONTACTPERSONEN      
Ledenadministratie/Sportlink Danny van Vugt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Voorzitter STC Thomas van Kempen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Voorzitter JTC Annemieke Soede Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Wedstrijdsecretariaat Senioren Denise de Lignie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Wedstrijdsecretariaat Jeugd Dorien Giroldi Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Arbitrage Martijn Kemperman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Scheidsrechtercoördinator Martijn Kemperman a.i. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Toernooicommissie Jeroen Haneveer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Zaalcommissaris Roel Adriaans Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
G-korfbal Jaap Praagman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Ledenwerving Linda de Jonge Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Contactpersoon PR / Media Joeri Bosch a.i. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Contactpersoon Sponsoring Hein Clowting Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Activiteitencommissie Helma Ammerlaan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Vertrouwenspersoon Floor Dijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Privacy coördinator Joeri Bosch Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Jeu de Boules Joop Alferink   040-2536094
Aanhanger verhuur Jo Stöver   040-2538509
Verkoop SDO shirts Sporthuis Olympia Dorpstraat 163  
Redactie SDO Website Hein van Laanen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.