• 2016 Veldseizoen

Zwaluwen 1 - SDO 1

Voor de tweede week op rij een uitwedstrijd voor de boeg. Zwaluwen uit Zevenaar was de tegenstander. Op gelijke hoogte met ons, dus een directe concurrent, een kleine sleutelwedstrijd.

Goed voorbereid vertrokken we naar Zevenaar. Eenmaal daar alles nog doorgesproken en rustig aan begonnen mrt de warming up, aangezien er geen andere wedstrijden waren. Het zonnetje was lekker deze week, nu nog zorgen dat ons eigen vlammetje wat hoger werd, meer pit t.o.v. de vorige wedstrijd.

De taken waren duidelijk, nu de uitvoering nog. We kwamen langzaam bij beetje los van Zwaluwen, maar we kwamen niet echt weg. Vlak voor rust nog een kleine spurt maakte het 8-5.

Na de rust zijn we niet meer in de problemen gekomen. Continu bleef de voorsprong gewaarborgd. Mede dankzij een trefzekere Jeroen, die telkens niet verzaakte vanaf 2.5 meter, kwam het totaal op 18 goals, een verdubbeling van vorige week. Einduitslag: 14-18.

Volgende week tegen de oude club van de coach, DOT. 4de plek is nu in bezit, bij winst kunnen we weer naar boven kijken. Verbeter punten uit afgelopen wedstrijden pakken en volgende week de ongeslagen thuisstatus vasthouden.

Namens SDO 1,
Arne