• 2016 Veldseizoen

SDO 1 - Duko 1

Na de geslaagde apres-ski avond zondag 16 september, was het niet gelukt direct een verslag te schrijven, maar het is er dan toch.
SDO trad, in haar eerste wedstrijd op eigen veld, aan tegen Duko. Een redelijk bekende tegenstander, met een paar wisselingen t.o.v. vorig jaar, maar we wisten dat het een gewaagde ploeg zou zijn.

Zo verliep de wedstrijd ook. Na een eerste helft met even veel goals als vorige week in een hele wedstrijd, was de stand 9-7. Een stuk beter dan vorige week, maar toch liep nog niet alles op rolletjes. Wel tevreden met de kleine voorsprong die vergroot moest gaan worden in de tweede helft.

Daar ging het wat beter na de gemaakte afspraken in de rust en het verschil werd daarna 4, 15-11. Na dat punt werden er weer meer verkeerde keuzes gemaakt, te korte aanvallen gedraaid en kwam duko terug en nam zelfs de voorsprong. Echter was dat het sein om weer wakker te worden en werd in de laatste minuten het verschil weer gemaakt, 19-17.

Tevreden met de punten! Zondag 23 september wacht Movado in Dordrecht. Nu mede koploper, maar bij winst komen we langszij. Weer verder bouwen deze week en gas geven zondag!

Namens SDO 1

Arne Smets