• 2016 Veldseizoen

DKB 1 - SDO 1

Na 4 oefenwedstrijden in de afgelopen 2 weekenden was het vandaag tijd voor de eerste competitiewedstrijd, DKB 1 - SDO1. Gestart met een minuut stilte voor Huib Weltje.

De wedstrijd begon moeizaam. De goals bleven uit, niet door de verdedigende krachten van de tegen partij, maar door het zoeken van een juiste opzet. Met veel lengte tegen kon het eerste aanvalsvak moeilijk veel schoten pakken per aanval. Daardoor kwamen we vrij snel achter en konden we niet mee met de goals van DKB. Hierdoor kwam een ruststand van 8-3 tot stand. Iets te veel tegen, maar vooral niet genoeg gescoord.

We moesten zelf zorgen voor een betere organisatie, minder fouten in de verdediging en vooral de afronding.

De tweede helft kwamen er iets meer combinaties en liep het beter. Echter bleven de vele goals nog steeds uit. Het gat was niet meer te dichten en de wedstrijd werd niet meer een echte wedstrijd. 15-9 eindstand..

De coach blijft positief en heeft ook veel goede dingen gezien. Volgende week wacht Duko uit Duiven. Revancheren en gewoon meer gaan afronden.

Namens SDO 1

Arne