• 2016 Veldseizoen

Petra Steenhuis-Geelhoedt nieuwe coach SDO Veldhoven

Petra Steenhuis-GeelhoedtKorfbalvereniging SDO Veldhoven heeft voor komend seizoen Petra Steenhuis-Geelhoedt aangesteld als nieuwe trainer/coach van SDO 1. Zij volgt hiermee Peter Versluis op, die na dit seizoen vertrekt.

Petra heeft zelf in de top van het Nederlandse korfbal gespeeld bij o.a. Oost-Arnhem en zelfs in het Nederlands team. Helaas moest ze vanwege een zware knieblessure vroegtijdig stoppen met spelen. Daarna vervolgde ze haar korfbalcarrière als coach bij onder meer Oost-Arnhem en Vada. Ze was ook al eerder actief in deze regio bij Rust Roest en de jeugd van DSC.

Momenteel is Petra nog als hoofdtrainer aan het werk bij DOT in Oss. Daarnaast vervult zij deze rol ook bij RTC Zuid U17 en daarmee gewend om met jeugdige selecties te werken en daarmee goed passend bij onze jonge getalenteerde selectie.

Petra is getrouwd, 54 jaar en moeder van drie twintigers. Na het succesvol afronden van haar CIOS opleiding werkt ze nu als leerkracht in het basisonderwijs.

Petra staat bekend om haar passie en gedrevenheid voor korfbal. De technische commissie van SDO denkt met het aantrekken van Petra een nieuwe impuls te geven aan de prestaties van de selectie en in bredere zin het technisch beleid van de club. Samen naar een hoger niveau dat is de ambitie. Voor beiden een mooie uitdaging.

We wensen Petra heel veel succes bij SDO en met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen.