• 2016 Veldseizoen

Week van de voorzitter (23)

Terug van weggeweest . De week van de voorzitter.

TOP (S) is opnieuw landskampioen geworden in de zaal, na een niet al te spannende finale in de Ziggo Dome. Wij waren echter alweer volop aan de gang op het veld.

Bestuurlijk zijn we druk met alles rondom de AVG en welke stappen we als SDO hierin nog moeten nemen.

Op technisch vlak wordt er hard gewerkt om de technische staf voor de selectie ingevuld te krijgen voor komend seizoen. Deze week vinden hier opnieuw gesprekken plaats. Verder zijn de eerste stapjes weer gezet naar hernieuwde invulling van het opleidingsplan en wordt er alweer vooruit gekeken naar het komende seizoen.

Qua clubhuis gaan we ook door om waar mogelijk nog energiebesparingen door te voeren en kijken we naar het groot onderhoud, waarvan we waarschijnlijk aantal zaken gaan oppakken gedurende de zomerperiode.

Afgelopen weekend hadden we een schitterend zonnig SDO weekend. Op zaterdag een goed bezet schoolkorfbaltoernooi met mooie winnaars, gevolgd door een fantastische feestavond. Alle vrijwilligers (en Dorien en Petra in het bijzonder) super bedankt voor jullie inzet om deze dag wederom tot een succes te maken, wat het zeker was.

Zondag hield het lekkere weer nog even aan en stonden er vijf seniorenwedstrijden op het programma. Wisselende resultaten maar een zeer gezellige dag met heel veel bedrijvigheid aan de Rapportstraat.

En dat we deze tweede veldhelft niet stil zitten blijkt wel weer uit de alle activiteiten die er allemaal weer op de planning staan. Inschrijvingen voor de kampen, zeskamp, ladies bingo en het tientoernooi lopen als een trein.

Mooi om te zien ook dat het aantal pupillen teams die zich hebben ingeschreven voor het tientoernooi sterk gegroeid is ten opzichte van vorige jaargangen. Zo wordt het dus weer een gezellige oranje familiedag. Aanstaande vrijdag zal er flink gestreden gaan worden voor de bekers. Komt tot zien vanaf 11:00.

Uw voorzitter
Joeri Bosch