• 2016 Veldseizoen

Week van de voorzitter (20)

Weinig nieuws deze week van de voorzitter. De week zat vol met werk. Eigen training zelfs moeten laten schieten. Gelukkig een rustig weekend.

Op zaterdag een overgenomen wedstrijdje fluiten. En wat voor eentje. De kampioenswedstrijd van de C1 tegen DOT C1. Van echte kampioensstress lijkt niet echt sprake. In het begin kan DOT nog volgen. Maar SDO is de bovenliggende partij. Gedurende de wedstrijd wordt de voorsprong steeds verder uitgebouwd en ongeveer 10 minuten voor tijd kunnen de gespannen ouders op de tribune wat rustiger gaan zitten. Het gat is 6 doelpunten en dat moet genoeg zijn. De C1 trekt hem mooi over de streep. Bente maakt nog haar rentree na lang blessureleed. Het kampioenschap is binnen en na de C2 dus een tweede kampioen in de zaal voor SDO. Gefeliciteerd!

De A2 doet dit weekend ook weer goede zaken op weg naar het kampioenschap. Maar liefst twee wedstrijden worden winnend afgesloten op zowel vrijdag als zaterdag. In de resterende drie wedstrijden minimaal nog twee keer winnen en de buit is binnen.

Tony, Werner en René geven de kleedkamers deze week een opfrisbeurt. Vuil van de muren in de doucheruimtes en een frisse witte coating erop. Nogmaals bedankt mannen.

Animo 1 verspeelt geen punten in een bar slechte wedstrijd tegen PSV 1, en neemt de koppositie weer over van SDO 1. Volgende week laatste kans, anders beslissingswedstrijd.

’s Avonds breken de aspiranten uit de escaperoom. Hier en daar met wat hulp, maar de uitgang wordt gevonden.

Op zondag slechts 1 wedstrijd. SDO 6 heeft geen kans tegen de koploper uit Knegsel/Steensel. Volgende week mogen ze het opnieuw proberen tegen dezelfde tegenstander.

Komende week de nodige vergaderingen op de agenda voor SDO en voor veel ploegen de laatste wedstrijden in de zaal.

Tot volgende week

Uw voorzitter