SDO Veldhoven

Gepost in Algemeen

Korfbalvereniging SDO

De korfbalvereniging SDO werd in 1946 opgericht. Momenteel telt de vereniging zo'n 300 leden en is daarmee een van de grootste verenigingen in het zuiden.

Prestatie neemt bij SDO een belangrijke plaats in en SDO probeert met behulp van professionele begeleiding en veel enthousiasme, de leden zo goed mogelijk op te leiden. SDO staat dan ook voor Sterk Door Oefening!

Echter bij SDO draait het niet alleen om presteren. Ook de gezelligheid neemt een prominente plaats in binnen de visie van SDO. Zij staat dan ook bekend om de vele activiteiten die ze organiseert. Deze activiteiten lopen uiteen van kampen voor de jeugd, toernooien, kerstdiner tot feestavonden, enzovoort. Kortom SDO is een vereniging die niet stil zit!