• 2014 zaal
  • 2014 sportenspel
  • 2017 Sponsorkliks

Week van de voorzitter (17)

Een nieuwe maand, waarin we richting de beslissingen in de zaal gaan. Uiteraard ook carnaval en de Olympische spelen die van start gaan. Een periode waar teleurstellingen, vreugde en euforie dicht bij elkaar liggen.

Waar Carlijn en Sven al zorgde voor euforie was het begin van de maand bij SDO er een van teleurstelling.

SDO 1 speelde in een rechtstreeks duel tegen naaste belager Animo om het kampioenschap. In een ware heksenketel kon onze jonge ploeg het niet bolwerken en bezweek uit eindelijk onder de grote druk van een scherp schietend Animo. Waar een nederlaag met 6 doelpunten verschil nog had volstaan voor de koppositie, delfde SDO helaas het onderspit met een marge van 10 doelpunten, waardoor Animo de koppositie heeft overgenomen en inmiddels ook al wedstrijd twaalf in winst heeft omgezet.

Met voor SDO nog drie speelrondes te gaan na de carnaval is het zaak om de eigen wedstrijden te blijven winnen en zodoende de druk op Animo te behouden ingeval van een eventuele misstap. Indien deze niet komt, volgt er nog een beslissingswedstrijd tegen een andere nummer twee uit een andere derde klasse, waarin dan alsnog promotie kan worden afgedwongen naar de 2e klasse.

In de jeugd is de zit de C1 in een gelijke situatie als SDO 1. Door het negatieve onderlinge resultaat met HKC C1 zijn ze afhankelijk van een miststap van de concurrentie. De C2 stevent wel met rasse schreden af op het kampioenschap. Aanstaande zaterdag (17-2) kan dit eerste kampioenschap bij de jeugd worden binnengehaald in de Strijphal in Eindhoven tegen Rust Roest C1. Aanvang 12.15.

1e week van de maand betekent ook weer de bestuursvergadering. We spreken wat uitgebreider over de bijeenkomst met de andere buitensport verenigingen van Veldhoven met de Gemeente.

Zaken rondom VOG, Privacy en de nieuwe AVG , Sporttarieven, beschikbaarstelling van kantine aan derden passeren de revue.

In de kantine krijgen de douches de komende weken een grote schoonmaak opknapbeurt en worden ook in de keuken een aantal optimalisaties doorgevoerd. Elektriciteit is aangepast conform inspectierapport waardoor nieuwe certificering wordt afgegeven.

De response op de ouderenquête is behoorlijk en de resultaten zullen de komende weken worden verwerkt en doorgezet naar de ledenadministratie plus de commissies om contact op te nemen met geïnteresseerde ouders. Ouders die nog niet gereageerd hebben kunnen de enquête nog steeds invullen en zullen ook nog een reminder ontvangen.

En dan was het alweer carnaval. Bij SDO traditie getrouw op de vrijdag en de zondag feest in de kantine. Dit jaar geen zorgen om bier dat niet koud genoeg is, met deze winterse temperaturen. Intrede van de SDO clubcard met gelinkte app om de bestellingen te doen en hiermee minder contant geld in het clubhuis. Blijven vernieuwen dit seizoen is wel aan het clubhuis bestuur toevertrouwd.

De vrijdagavond is zeer geslaagd en zondagochtend zijn Leny en Jo alweer vroeg uit de veren om de kantine weer aankant te maken voor het tweede feestje welke deze middag op de agenda staat. Het snertbal na de optocht. Vanaf 16.00 staat de soep gereed en kunnen we het feestje van vrijdag nog eens dunnetjes overdoen.

Tot straks en alaaf!

Uw voorzitter
Joeri Bosch

Uitslagen week 4 & 5

DSC C2 - SDO (V) C1   9 – 10
DSC A3 - SDO (V) A2   7 – 13
GKV/Enomics A2 - SDO (V) A1   7 – 7
     
DSC E2 - SDO (V) E2   17 – 1
DSV F2 - SDO (V) F1   8 – 7
SDO (V) F2 - Rosolo F1   11 – 7
NKV E2 - SDO (V) E3   17 – 7
Ready '60 E1 - SDO (V) E1   9 – 15
DSC D2 - SDO (V) D1   0 – 10
DKB C2 - SDO (V) C2   7 – 11
SDO (V) D2 - KVS '17 D1   4 – 9
DKB B2 - SDO (V) B3   15 – 9
SDO (V) C3 - DSC C4   3 – 5
DKB A2 - SDO (V) A2   9 – 10
SDO (V) C1 - DKB C1   17 – 8
SDO (V) B1 - DSC B2   13 – 13
SDO (V) A1 - DKB A1   19 – 20
Animo 2 - SDO (V) 3   19 – 12
Dalto/Klaverblad Verzekeringen 4 - SDO (V) 2   25 – 12
Animo 1 - SDO (V) 1   27 – 17
Tilburg 6 - SDO (V) 6   15 – 10
Movado 3 - SDO (V) 4   18 – 23