• 2014 zaal
  • 2014 sportenspel
  • 2017 Sponsorkliks

SDO herstelt zichzelf van nederlaag

Veldhoven - Na het verlies van vorige week herstelt SDO zich met een degelijke overwinning op PSV 21-17.

SDO kende een lastige week in de aanloop naar het duel met PSV. Aanvoerder Ramon moest vervangen worden, tot tweemaal toe kon de ploeg niet met de basis acht trainen en bovendien verbleef de coach een week in Wenen. De ploeg uit Veldhoven was er destemeer op gebrand om deze moeilijke week positief af te sluiten, en de nasmaak van het verlies tegen DKB weg te spoelen. In PSV trof SDO daarvoor de ideale opponent.

 

Geheel volgens goed gebruik liet SDO de tegenstander uit Eindhoven uitlopen naar een 0-3 voorsprong alvorens men ook de korf vond. Redelijk vlot trok SDO de stand gelijk om vervolgens over PSV heen te gaan en uit te lopen naar een 12-8 voorsprong. Na de rust liet SDO PSV onnodig terug komen tot 15-15, enigzins geholpen door de leidsman die beide ploegen regelmatig op een dwaalspoort zette met ronduit vreemde beslissing. SDO wist echter optijd mentaal afstand te nemen van de arbitrage in liep door zuiver geschut uit naar 21-15. Het slot akkoord was voor PSV maar de punten voor SDO 21-17.

Volgende week speelt SDO uit bij Animo in Geldermalsen. Lukt het Animo om de stand gelijk te trekken of neemt SDO definitief afstand van Animo. Supporters uit Velldhoven zijn zeer welkom!

SDO 1

P.s. Namens SDO danken wij PSV voor de coulance omtrend de wedstrijden van 1 en 2, onze excuses voor het verkeerd inplannen van de zaaluren.