• 2014 zaal
  • 2014 sportenspel
  • 2017 Sponsorkliks

Week van de voorzitter (14)

Met een zeer spannende wedstrijd tussen NKV 1 en SDO 1 op de late zondagavond vorig weekend begon de week van de voorzitter eigenlijk wel al een beetje.

Kampioen wordt je tegen de kleintjes hoor je wel eens. Hopelijk bewijst ons vaandelteam dit de komende weken en kunnen we voor de carnaval al een feestje vieren.

In de bestuursvergadering deze week de nodige updates vanuit clubhuis/onderhoud, technische vraagstukken en financiële rapportage van het eerste half jaar. Komende maanden goed doorpakken om actiepunten ook daadwerkelijk te kunnen sluiten.

Donderdag overleg met Joost en Hein over uitfaseren van de SDO-er en wat te bieden aan de adverteerders en potentiële sponsoren.

Leuke avond outside the box denken. Soms gingen we van hot naar her, maar uiteindelijk wel aantal concrete acties uitgezet.

Vrijdag ook weer eens een squashracket opgepakt, tegen aantal collega’s. Dat moet je dan wel direct bekopen in de rest van het weekend is nu mijn ervaring achteraf.

Op zaterdagochtend 09:00 even wedstrijdje kijken van Alexa. Althans dat was de bedoeling. Helaas kwam de aangewezen scheidsrechter voor de E1 wedstrijd niet opdagen en mocht ik met mijn stijve squashspiertjes veertig minuten op en neer gaan rennen. Gelukkig wel een zeer leuke pot korfbal tussen Rust Roest en SDO, met een 11-11 eindstand.

Niets gezien van Alexa jammer genoeg, maar toch weer even een gaatje dichtgelopen. Dat hoort er natuurlijk ook soms bij.  

Na de wedstrijd weer vlug door naar het volgende event. De driekamp van de Gabbers. Andere sporthal maar dezelfde groenhemden aan het werk. Eerste wedstrijd tegen Tilburg verloopt moeizaam. Sterke tegenstander met heel veel lengte. Helaas een nederlaag, wel veel spelplezier en toch ook een paar mooie acties en kansen op doelpunten.

In de 2e wedstrijd tegen een combinatie van DOT & Geel (uit België) is het een stuk spannender. De bal gaat vaker op en neer en SDO creëert meer kansen. Na 2 x 10 minuten is het helaas geen van beide partijen gelukt om te scoren, maar daarmee wel allebei een wedstrijdpuntje. De Gabbers zijn hier zeer content mee.

Helaas moet ik weer door en zie ik de laatste twee wedstrijden niet, maar ik heb vernomen dat er toch ook nog een doelpunt is gevallen voor SDO in deze wedstrijden, dus al met al een top dag voor ons team. Hard blijven trainen met z’n allen en op naar de volgende wedstrijden.

Dan de zondag. Voor het eerst dit seizoen alle seniorenploegen op dezelfde dag een thuiswedstrijd in de Atalanta. De resultaten zijn wisselend. Het zesde redt het niet tegen Ready 2. Vijf wint wel van KVS. Mijn eigen ploeg heeft het een helft lastig met Conventus 2, maar uiteindelijk wordt een degelijke overwinning gehaald. Het tweede heeft weinig in te brengen tegen de koploper Fortuna, hetzelfde geldt voor het derde tegen de koploper bij hen in de poule, het ervaren Tilburg 5.

SDO 1 sluit de dag gelukkig goed af tegen Ready. In het begin gaat de tegenstander uit Roermond nog goed, mee, maar na de rust slaat SDO definitief een gat. SDO laat de teugels vervolgens wel iets te ver vieren, waardoor Ready nog tot drie doelpunten terugkomt. Het wordt echter nooit meer echt spannend en er wordt verdiend gewonnen. Volgende week DKB.

Uw voorzitter
Joeri Bosch

Uitslagen week 1 

Juliana 2 - SDO (V) 2   14 – 22
SDO (V) E3 - Voltreffers E2   0 – 18
SDO (V) E2 - PSV/lifovragen.nl E2   3 – 16
SDO (V) E1 - Rust Roest E1   11 – 11
OEC B2 - SDO (V) B3   6 – 9
SDO (V) D1 - Rust Roest D1   2 – 11
PSV/lifovragen.nl F1 - SDO (V) F1   7 – 16
Sporting Delta B2 - SDO (V) B1  

4 – 12

SDO (V) C2 - Tilburg C3   10 – 3
Eymerick C1 - SDO (V) C3   6 – 9
SDO (V) B2 - Terda B1   10 – 17
OEC D2 - SDO (V) D2   1 – 11
HKC (Ha) C1 - SDO (V) C1   6 – 7
HKC (Ha) A1 - SDO (V) A1   9 – 7
SDO (V) 6 - Ready '60 2   8 – 13
SDO (V) 5 - KVS '17 2   17 – 14
SDO (V) 4 - Conventus 2   19 – 11
SDO (V) 2 - Fortuna/Delta Logistiek 3   13 – 21
SDO (V) 3 - Tilburg 5   12 – 23
SDO (V) 1 - Ready '60 1   24 - 20