• 2014 zaal
  • 2014 sportenspel
  • 2017 Sponsorkliks

SDO stopt weer twee punten in de rugzak

Veldhoven - Na het matige optreden van vorige week zet SDO Ready'60 overtuigend aan de kant 24-20.

De opdracht voor SDO was deze week simpel, het matige optreden van vorige week uit het systeem spelen. Ready was daarvoor een uitgelezen tegenstander. De ploeg uit Roermond leek de underdog uit de poule te worden. Waar de ogen gericht zullen zijn op SDO en Animo was het Ready dat op de deur van de top 3 klopte. SDO was zich hier terdege van bewust en wist deze week scherpe trainingen af te werken.

 

Voor de thee kon Ready enige tijd mee in het tempo van SDO, maar wist de Veldhovense formatie toch een gat te slaan van 5 punten. Na de rust denderde SDO gestaag door naar een verschil van acht punten 18-10. SDO verloor echter de focus en liet Ready, mededoor scoringskracht aan dames kant, terug komen tot 3 doelpunten. SDO was op tijd weer bij de les en speelde de wedstrijd solide uit. 

"Dit was onze 12e overwinning op rij en het doet mij goed te zien dat spelers na een gewonnen wedstrijd nog altijd gefrustreerd kunnen zijn omdat er meer in had gezeten". Als dus een coach die maar weer eens twee punten in de rugzak mocht steken. 

Volgende week speelt SDO voor de 3e keer dit seizoen tegen DKB, in Best.

SDO 1