• 2014 zaal
  • 2014 sportenspel
  • 2017 Sponsorkliks

SDO ZWIJNT IN NUENEN

Nuenen - Op bezoek bij de hekken sluiter komt SDO maar één keer op voorsprong, in de laatste 30 seconden 17-18.

Onder toeziend oog van veel meegereisde supporters begint SDO 2018 met een zeer benauwde zege op NKV. De ploeg uit Veldhoven was geen schim van zichzelf en begon veel te opgefokt aan de wedstrijd. Ondanks dat SDO telkens in het spoor van NKV kon blijven wist de ploeg haar eigen kracht maar niet te vinden. Door niet scherp te zijn in de paalzone gaf SDO veel doelpunten weg en ging met een 11-9 achterstand de rust in.

 

Na de rust was het niet veel beter bij de ploeg uit Veldhoven, na 10 minuten besloot te coach een wisselcarousel te starten. Door het brengen van spelers uit het tweede selectie team kwam er meer swung in de ploeg. Door flink te schuiven met puntspelers kwam SDO uiteindelijk langzij en kroonde zichzelf in de laatste seconden tot winnaar.

"Dit was met afstand onze beroerste wedstrijd van het seizoen, we zaten geen moment in de wedstrijd. We zullen kritisch op ons zelf moeten zijn willen we ook de overige zeven wedstrijden winnen." Aldus een coach die weet dat hij enorm gemazzeld heeft. 

Door het verlies van Animo tegen OEC profiteert SDO optimaal en loopt het verschil met de nummer twee op naar 4 punten. SDO 3 pakte een punt tegen NKV 2 en loopt daarmee een punt uit op de hekkensluiters. Volgende week zondag speelt SDO 1 om 16.20uur in de Atalanta, wij hopen daar net zoveel publiek te mogen ontvangen als vandaag bij de uitwedstrijd in Nuenen.

SDO 1